Automaatio tekee elämästä helpompaa.

Automaation tehtävä on helpottaa elämää, säästä aikaa ja siten myös rahaa. Automaatiolla voidaan ohjata, säätää ja tarkkailla monia erilaisia asioita. Automaation tehtävänä on huolehtia asioista, jotta sinun ei tarvitse.

Automaatio vapauttaa omakotitaloasujan aikaa.

Omakotitaloasujalla riittää usein puuhaa enemmän kuin tarpeeksi. Omakotitaloissa automaatio ohjaa automaattisesti talon toimintoja. Automaatiolla voidaan esimerkiksi ohjata ilmastointia, lämmitysjärjestelmää, valaistusta ja pistorasioita. Automaatiotoimintoihin voidaan ohjelmoida muun muassa erilaisia ajastuksia, etäohjauksia, valaistustilanteita, pimennysverhojen asettumista ja virtamittauksia. Nykypäivän automaatiotekniikka mahdollistaa lähes rajattomat säätö-, ohjaus- ja muutosmahdollisuudet – vain mielikuvitus on rajana.

Esiohjelmoidut logiikat helpottavat urakoitsijoiden arkea.

Ohjelmoitavat logiikat ovat toimivan automaation kulmakiviä. Tarjoamme urakoitsijoiden käyttöön lukuisia erilaisia esiohjelmoituja ja luotettavia logiikoita kaikkiin nykypäivän tarpeisiin aina suurien laitoksien hallintakokonaisuuksista yksittäisten koneiden ohjaukseen. Toimitamme myös erikoistarpeet täyttäviä logiikoita muun muassa räjähdysvaarallisten tilojen, laivateollisuuden ja raskaan koneteollisuuden vaativiin tarpeisiin.

Vain parasta automaatiotekniikkaa kokemuksen tuomalla varmuudella asennettuna.

Käytämme automaatioasennuksissamme vain laadukkaimpia teollisuuspuolella tarkkaan testattuja automaatiolaitteita. Näihin kuuluvat muun muassa automatiikan etäohjaukset, hälytykset, internet-, gsm- sekä radio-ohjaukset. Väylätekniikkana käytössämme on muun muassa KNX, DALI ja EnOcean.

Jotta automaatiopaketti olisi täydellinen, toimitamme myös logiikkakeskukset, relekeskukset, ohjauskeskukset sekä VAK-keskukset. Käytössämme on myös laadukas Indusoft-ohjelma, jolla pystymme toteuttamaan asiakaskohtaiset valvomo- ja paneeliratkaisut.